Waarom kiest u voor Tonycohen verhuizingen?

Wanneer u gaat voor betaalbare kwaliteit, voor opgeleide en ervaren verhuizers en voor hoogwaardige verhuismaterialen, dan kiest u voor Verhuisvaardig. Niet alleen werken wij met de nieuwste luchtgeveerde verhuiswagens, ook bieden wij u speciale opbergboxen voor uw televisie, schilderijen en andere meubels, waardoor uw inboedel veilig op de plaats van bestemming aankomt. Zo rijden er dagelijks diverse Verhuisvaardig verhuisauto’s door Nederland.

Gratis inpakmateriaal

VerhuisVaardig levert u ten alle tijden uw inpakmaterialen volledig kostenloos, en haalt deze ook weer voor u op! Zo worden er autolock- verhuisdozen , inpakpapier en etiketten bij u geleverd. Onze verhuismaterialen worden 4 weken voor uw verhuisdatum ter beschikking gesteld, en 4 weken na uw verhuizing weer bij u opgehaald. Bij het leveren van de verhuismaterialen worden deze door onze medewerkers op de door u gewenste plek neergezet, en wordt er uitgelegd hoe de autolock- verhuisdoos werkt.

Seniorenverhuis

Heeft u zelf niet meer de mogelijkheid om een verhuizing tot een goed einde te brengen of ziet u op tegen al het werk dat een verhuizing met zich meebrengt? Verhuisvaardig regelt voor u alles omtrent uw verhuizing, waardoor wij u het werk en de zorgen uit handen kunnen nemen. Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw meubels veilig worden verhuisd, ook kan onze verhuisplanner uw telefoon en televisie over laten zetten en kan er bijvoorbeeld worden gestoffeerd en geverfd. Zo krijgt u weinig verschillende mensen over de vloer, en weet u zeker dat alles door hetzelfde bedrijf goed wordt geregeld. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden? Klik dan hier.

Last minute verhuis

Heeft u zelf niet meer de mogelijkheid om een verhuizing tot een goed einde te brengen of ziet u op tegen al het werk dat een verhuizing met zich meebrengt? Verhuisvaardig regelt voor u alles omtrent uw verhuizing, waardoor wij u het werk en de zorgen uit handen kunnen nemen. Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw meubels veilig worden verhuisd, ook kan onze verhuisplanner uw telefoon en televisie over laten zetten en kan er bijvoorbeeld worden gestoffeerd en geverfd. Zo krijgt u weinig verschillende mensen over de vloer, en weet u zeker dat alles door hetzelfde bedrijf goed wordt geregeld.

Opslag

Wilt u tussentijds uw inboedel opslaan? dan verzorgen wij dit bij ALLSAFE Mini Opslag. Indien u via ons verhuisd is de eerste maand opslag volledig kostenloos.
U heeft ten alle tijden toegang tot uw inboedel met een persoonlijk slot en bijhorende sleutel.

Geef bij opmerkingen aan dat u via VerhuisVaardig een maand gratis opslag wenst te ontvangen.


Online tweedehands auto’s kopen

Het grote voordeel van een tweedehandsauto kopen bij TuuTuuT is dat u veel informatie over occasiewagens kan ontvangen. Wij zijn al heel wat jaren lang een gewaardeerde dealer van occasiewagens. Als u kiest voor onze service kiest u niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor uitstekende voorwaarden.

Onderdelen voor uw 2cv of Mehari Citroën online kopen

Sinds 2009 is CITROPARTS de officiële verdeler voor Noord-Europa voor Méhari Club Cassis. Deze fabrikant is de enige op de markt die de originele mallen van Citroën mag gebruiken en die volgens het officiële lastenboek werken en de licenties mogen gebruiken. Daardoor kunnen wij de originele nieuwe onderdelen aanbieden voor uw wagen. U profiteert van deze samenwerking doordat wij het transport van de goederen op ons nemen. U betaalt dus pas verzendingskosten vanuit Tienen i.p.v.Frankrijk!

short lease

Smartrent is een divisie van Luxauto, dat al sinds 1954 actief is op de autoverhuurmarkt in België en intussen is uitgegroeid tot één van de grote spelers op die markt. Onze vloot vindt haar weg naar de klant voor korte en middellange verhuur via onze 19 filialen, die strategisch verspreid liggen over België. Sinds kort zijn we ook actief op de markt van de langetermijnverhuur.